20 maart 2015

Rijst met linzen #fighting #against #the #fear #of #carbs #nocarbsnoglory


Dit is meer voor mezelf om te onthouden dat je inderdaad een pretentieuze sukkel bent als je rijst met linzen meeneemt naar de uni, maar dat dat geen reet uitmaakt. Dit is een supersimpel prutje om in elkaar te flansen als bijgerecht of als lunch als een in een moment van verstandsverbijstering een angst voor brood je overvalt.


Ingrediënten
1 kopje gekookte zilvervliesrijst
2 kopjes gekookte linzen
1 teen knoflook (wat fijner gesneden dan hierboven op de foto te zien is, behalve als je net als ik je omgeving wilt uitroeien)
2 handenvol spinazie, gewassen en wat fijner gesneden
Halve theelepel sesamolie

Verhit een koeken- of hapjespan met wat olijfolie op middellaag, en bak de knoflook hier 1 minuutje op. Voeg de spinazie toe, en bak tot deze geslonken is. Voeg dan de rijst, linzen en sesamolie toe. Verwarm dit voor zo'n 2 minuten. Klaarrrrr!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten