04 juni 2014

Chili sin carne

Kijk nou toch. Ik was zo trots op hoe dit eruit zag (#confession), en het smaakte ook divine! Fissa!
Ingrediënten
1 blik zwarte bonen
Half blik tomatenblokjes
Uitje
Knoflook
Zongedroogde tomaat, in stukjes
Komijn, chili & paprikapoeder
Spinazie
Gebroken tacoschelp of nacho’s
Koriander
Yoghurt

Snipper het ui en de knoflook, en bak ze in een pan gedurende 3 minuutjes. Voeg dan de drie specerijen toe,  de zongedroogde tomaatjes, de bonen en de tomatenblokjes. Laat dit zo'n 5-10 minuutjes pruttelen. Hak intussen de koriander fijn en snijd de spinaziebladeren in grove stukken. Voeg de spinazie en koriander toe aan de pan. Laat dit nog zo'n 2 minuutjes gaan. Serveer met yoghurt, gebroken tacoschelpen en nog wat fijngehakte koriander.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten