15 juni 2014

Dagmenu #1

For some strange reason vind ik het altijd (iets te) leuk om te zien wat andere mensen eten. Ik spam 's avonds ook altijd iedereen om te vragen wat hij/zij eet die avond - heel avontuurlijk gespreksonderwerp, ik weet het. Maar goed, ik dacht: heuj, waarom blog ik niet mijn dagmenuutje? Dus. Dat doe ik.



Overnight oats (omg, zo fancy. Gewoon havermout met sojamelk, banaan, kaneel en honing nachtje in de koelkast) met nootjes en yoghurt. Oké oké, ik weet het: dit ziet er nasty uit. Maar havermout heeft sowieso niet de neiging heel fotogeniek te zijn, en al helemaal niet als het de hele nacht in de koelkast lekker heeft staan soppen. 
Duh, nectarine. En een digestive-koekje met lemon curd. Die laatste combi is zo ontzettend lekker. Alsof je lemon meringue pie zit weg te werken, alleen dan een soort van.. gezonder. Soort van.
Geroosterde tomaatjes, rucola, falafel en restje zelfgemaakt linzenbrood met yoghurt-knoflook-pepersaussie. Dat linzenbrood is dus echt geweldig, if I say so myself. Het enige probleem is dat het kreng niet mooi op de foto wil, en ik wil geen recept posten met een foto van bruine onidentificeerbare smurrie erboven. Dilemma's. 
Tony's zout + karamel. En mijn voet, vieze sokken en 1 schoen. No words voor deze chocola. 
Shakshuka naar recept van de Volkskrant (ga 'm niet linken want ik vond 'm vies), en vlechtbrood van de natuurvoedingswinkel met yoghurt-knoflook-koriandersausje. Fijn dat die foto's zo mooi naast elkaar staan, verdorie. 

De groet'n!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten