Dit is dus echt enorm makkelijk, snel en vet lekker. Ik ben geloof ik één van de weinigen die stamppot écht lekker vind (in de categorie 'feitjes waar niemand om maalt': vroegâh vroeg ik voor mijn verjaardagsmaal altijd hutspot met cordon bleu, ik bedoel maar), en dus eet ik het lekker tegen de regels in ook als het bijna juli is. Whatevz.
Ingrediënten
2 middelgrote zoete aardappels
2 handen rucola (30 gram?)
2 zongedroogde tomaatjes, in stukjes gesneden
Chilipoeder
Olijfolie
Schil de zoete aardappel in snijd in blokjes. Kook ze in 10-15 minuten gaar. Stamp de aardappelblokjes, drizzle er een beetje olijfolie doorheen, bestrooi met chilipoeder/peper/zout en meng door elkaar. Roer vervolgens de rucola en de tomatenstukjes erdoor. Klaaaarrrr!
p.s. Dit is trouwens geen bedenksel uit mijn eigen geweldige brein, maar een aanpassing op een recept dat ik afgelopen jaar ergens tegen kwam.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten